POLETNA AKADEMIJA MLADIH TALENTOV
PRESTAVLJENO NA LETO 2021

Do začetka poletne akademije še

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Od 20. do 25. avgusta 2021

Poletna akademija za mlade talente 2021

Rok prijave do 1. julij 2021

PRISPEVEK

Prispevek za izobraževanje znaša 230 €, stroški bivanja in prehrane znašajo 100 €. 

Način plačila

Društvo CON FUOCO

TRR: SI56 0245 4026 2458 367

Prijavnico s potrdilom o plačilu pošljite na naslov

Društvo CON FUOCO

Koroška cesta 13, 2360 Radlje ob Dravi

E: drustvo.confuoco@gmail.com

I: www.glasbena-radlje.si

 

Saša Gerželj Donaldson

Saša Gerželj Donaldson se je rodila v Sloveniji. Igrala je na številnih mednarodnih koncertnih odrih in festivalih, na Svetovnih glasbenih dnevih, Ciclo de Primavera Boadilla del Monte,… Saša Gerželj Donaldson živi na Škotskem, kjer poučuje na City of Edinburgh Music School in na Royal Conservatory of Scotland.

Fali Pavri

Fali Pavri uživa polno in razgibano mednarodno kariero kot solist, komorni glasbenik in učitelj. Rojen je bil v Mumbaju v Indiji, kjer je bil njegov prvi učitelj Shanti Seldon. Študij je nadeljeval na moskovskem konzervatoriju in na Kraljevi akademiji za glasbo v Londonu. Danes je sam predan in iskan mentor mnogim mednarodno nagrajenim študentom, svoje mojsterske tečaje pa organizira po celem svetu.

ZLOŽENKA

O poletni akademiji

Poletna akademija mladih talentov je namenjena učencem nižje glasbene šole, dijakom in študentom, ki si želijo izpopolniti svoje glasbeno znanje. Pouk bo potekal na Glasbeni šoli Radlje ob Dravi, kjer bodo udeleženci imeli tudi možnost vadbe. Izobraževanje je zasnovano na individualnem pouku. V prostem času bodo v sodelovanju s ŠKTM-jem organizirane različne aktivnosti za sprostitev in zabavo, zato je pripročljivo, da s seboj prinesejo primerna oblačila in obutev.

Udeleženci bodo nastanjeni v Mladinskem kulturnem centru (MKC) Radlje, ki je v neposredni bližini glasbene šole.